ЗАСТАПУВАЊЕ

На возраст од Центарот за права нега

Таа нуди совети и информации во врска со правата на луѓе кои се со користење на услугите нега на постари лица на различни заедница или живеат во старечки домови објекти.

Ниво 4, 418 Елизабет Стрит
Surry Хилс, Нов Јужен Велс 2010
Тел: 9281 3600 или 1800 424 079

Илавара Правниот центар

Тоа нуди информации, совети и упатување во однос на различни правни потребите на заедницата.

7 Грин Стрит
Warrawong Нов Јужен Велс 2502
Тел: 4276 1939
Факс: 4276 1978

правна помош

Таа има седиште во Сиднеј и други 20 градските и регионалните канцеларии. Тој нуди широк спектар на правни совети, информации и застапување во опсег на ситуации. Семејно право совети е достапен без именување во нивното седиште во Сиднеј и канцеларијата во Parramatta или контактирајте ги да закажете состанок во врска со други правни работи во вашата локална канцеларија.

73 Црква Улица
Волонгонг во Нов Јужен Велс 2500
Тел: 4228 8299 TTY
Факс: 4229 4027