СТАНБЕНИ мЕСТА

Coniston старечки дом

Тоа е дел од Warrigal нега група. Нуди целосна станбени грижа со 64 легла. Дел од тоа е за луѓе со деменција

91 мост Стрит
Coniston Нов Јужен Велс 2500
Тел: 4229 4433

Garrawarra центар

понуди нега специјално за луѓе со деменција

принцеза автопат
Водопад во Нов Јужен Велс 2233
Тел: (02) 9520 133

Мултикултурна нега на постари лица услуги Илавара

Хостел - 60 места

1 Eyre место
Warrawong Нов Јужен Велс 2502
Тел: 4276-3212

Сент Лук старечки дом. И пензионирањето Село

ги нуди следните. Старечкиот дом - 45 кревети. Хотел - 44 места. Само грижа Апартмани - 35 за самци и 12 за парови.

Линдзи место
Dapto Нов Јужен Велс 2530
Тел: 4261-4944

Волонгонг старечки дом

понуди станбени се грижи - 120 легла

12 Suttor место
Figtree Нов Јужен Велс 2525
Тел: 4271-6855

Carunya ден Одмена центар

понуди одмор дневен центар за лица со умерени и тешки деменција. Работа секој ден, од понеделник до четврток. Во петокот нивните простории се користат од страна Илавара Советот етнички заедници за нивниот деменција конкретната услуга.

Белфаст авенија во Њујорк
Warilla Нов Јужен Велс 2528
Тел: 4297 1011

Обединување грижа Порт Кембла - Сино патронажната служба

Оваа услуга им ја нуди нега во заедницата и само со лекарите упат. Тоа е понудена на жителите на Порт Кембла, Windang, Warrawong, Cringila, Езеро Heights, Warilla и градот Shellharbour.

2/105 Shellharbour Бо
Warilla Нов Јужен Велс 2528
Тел: 4295 1493

IRT

Оваа организација нуди широк спектар на помош и услуги за сместување за постари луѓе. Се грижи за финансиски загрозените постарите луѓе кои се изнајмуваат или бездомници, со цел за исполнување на нивните станбени и животни потреби.

Хауард суд
Свети пазар 3/77
Волонгонг во Нов Јужен Велс 2500
Тел: 4221-6600